Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Українці, котрі ще не визначились з кандидатурою в президенти, не проголосують за Гриценка та Ляшка, - соціологи.

Українці, котрі ще не визначились з кандидатурою в президенти, не проголосують за Гриценка та Ляшка. Найбільше голосів від виборців, які ще не визначилися, відійдуть Вакарчуку, Рабіновичу та Зеленському. Такі дані наводять соціологи.

Гриценко, Ляшко та Садовий –  аутсайдери майбутніх перегонів. Про це йдеться в соціологічному дослідженні, опублікованому виданням Eutoday.net з посиланням на міжнародний дослідницький центр BURI-Україна (The Belgium-Ukraine Research Institute).

За результатами дослідження, проведеного наприкінці жовтня, найбільш ймовірними кандидатами на перемогу у президентських виборах є лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко (14,0%), чинний Президент України Петро Порошенко (12,7%) та лідер партії "За життя" Вадим Рабінович (11,7%). Інші кандидати отримають меншу підтримку виборців: Святослав Вакарчук і Юрій Бойко – по 11,2%, Володимир Зеленський – 10,3%.

Рабінович, Тимошенко, Бойко - лідери рейтингу маніпуляторів та брехунів за дослідженням VoxCheck

Анатолій Гриценко поступово втрачає  симпатії виборців – за нього проголосували б лише  8,7%. Хоча раніше, згідно результатів дослідження, яке провів в лютому 2018 року Київський міжнародний інститут соціології, на президентських виборах опитаних, готових голосувати за Гриценка було 12,5%. Рейтинг політика знижується через низку скандалів і різку публічну полеміку Гриценка.  Також у вересні стало відомо про конфлікт Гриценка із «Самопоміччю». А у серпні політик посварився з «Рухом нових сил» Міхо Саакашвілі, та партією колишнього голови СБУ Валентина Наливайченка «Справедливість». 

Доволі невтішним є також і передвиборчі рейтинги Олега Ляшка – можливим переможцем його вважають лише - 6,8%. А рейтинг Андрія Садового, на думку соціологів,  взагалі критичний -  1,8%. Шансів у цих політиків пробитися у другий тур – практично нереальні.

Про це йдеться в соціологічному дослідженні, опублікованому виданням Eutoday.net з посиланням на міжнародний дослідницький центр BURI-Україна (The Belgium-Ukraine Research Institute).

Капітал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ