Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Українці в Австралії першими проголосували за нового президента України

На час відкриття виборчих дільниць в Україні, станом на 8.00 за київським часом, 17 січня 2010 проходить голосування з виборів Президента України на 29 закордонних виборчих дільницях, – повідомила прес-служба міністерства закордонних справ України.

 

Міністр закордонних справ України Петро Порошенко, ознайомлюючись з діяльністю робочої групи МЗС з питань підготовки та проведення виборів Президента України,  переговорив з послом України в Австралії Валентином Адомайтісом, який повідомив, що 16 січня 2010 року о 23.00 за київським часом (о 8.00 17 січня 2010 року за місцевим часом), в столиці Австралії місті Канберра у приміщенні Посольства України відкрилася закордонна виборча дільниця № 1.

 

Після початку голосування на дільниці в Австралії запрацювали закордонні виборчі дільниці у Владивостоку (Росія), Сеулі (Корея), Токіо (Японія).  Наступними відчинились дільниці у Китаї, Сінгапурі, Малайзії, Таїланді, В’єтнамі та інших країнах.

 

Кожної години розпочинають роботу все нові й нові закордонні виборчі дільниці з виборів Президента України.

 

Ситуація на закордонних виборчих дільницях спокійна. Робота комісій відбувається у відповідності до виборчого законодавства України.

 

Міністерство закордонних справ України протягом дня оперативно інформуватиме про хід голосування з виборів Президента України у закордонному виборчому окрузі.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ