Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українці в Австралії та Владивостока закінчили голосувати

Громадяни України, які мешкають в Австралії та Владивостоці (Росія), закінчили голосувати на виборах президента. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства закордонних справ. На виборчих дільницях в Австралії і Владивостоці розпочали підрахунок голосів.

Станом на 12.00 за київським часом на 99 закордонних виборчих дільницях, які розпочали свою роботу відповідно до часового поясу, продовжується голосування громадян.

На цей час відкриваються виборчі дільниці в посольстві і генконсульстві України в Бразилії, після них розпочнеться голосування в Аргентині, Канаді, Кубі, США. Перу, Мексиці. Останньою закриється виборча дільниця №113 в генконсульстві у Сан-Франциско (США).

Голосування завершиться 18 січня о 6.00 (за київським часом). Голови дільничних виборчкомів наголошують на високі готовності дільниць для забезпечення реалізації виборцями свого права голосувати.

Окремих дільницях були присутні офіційні спостерігачі від політичних партій і блоків. Перебіг виборчого процесу привернув увагу місцевих ЗМІ.

Вибори на закордонних дільницях відбуваються спокійно, за встановленою процедурою, надзвичайних подій не зафіксовано.

Центральна виборча комісія створила 113 дільничних виборчих комісій закордонних виборчих дільниць.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ