Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українці вірять, що міліція дасть собі раду під час Євро-2012

Майже 60% опитаних вірять, що українська міліція впорається із забезпеченням громадського порядку під час проведення в Україні ЄВРО 2012, 22% - ні. 19% не визначились з відповіддю. Такі результати соцдослідження, яке у грудні провела СГ "Рейтинг".

Найбільше вірять у сили міліції на Заході країни, в Центрі та на Півдні, найменше – на Сході. В те, що міліція впорається зі своїми обов’язками більше вірять старші люди та мешканці сіл.

Довідка.

Аудиторія дослідження: населення України віком від 18 років і старші. Вибіркова сукупність: 1000 респондентів. Метод дослідження: особисте формалізоване інтерв’ю згідно з опитувальником (face to face). Помилка репрезентативності дослідження (з ймовірністю 0,95): для значень близьких до 50% похибка становить не більше 3,1%, для значень близьких до 30% - не більше як 2,8%, для значень близьких до 10% - не більше як 1,9%, для значень близьких до 5% - не більше як 1,4%. Терміни проведення дослідження: 16-24 грудня 2011 р. Розподіл областей: Захід: Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька. Центр: Вінницька, Кіровоградська, Полтавська, Черкаська, м. Київ, Київська, Житомирська, Сумська, Чернігівська. Південь: АР Крим, Одеська, Херсонська, Запорізька, Миколаївська, м. Севастополь. Схід: Дніпропетровська, Харківська, Донецька, Луганська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ