Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українцям обіцяють дощовий тиждень і відлигу

Синоптики прогнозують, що в понеділок, 3 грудня, в Україні буде без опадів, лише у західних областях вдень невеликий мокрий сніг та дощ, та попереджають про ожеледицю на дорогах.

Про це повідомив Укрінформ з посиланням на Український гідрометцентр.

“Хмарно з проясненнями. Без опадів, лише у західних областях вдень невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці у західній частині місцями туман. На дорогах країни ожеледиця. Вітер переважно південний, 5-10 м/с, у Карпатах окремі пориви 15-20 м/с”, - йдеться у повідомленні.

Температура вночі — 7-12 градусів морозу, місцями у центральних та східних областях 13-15 градусів морозу, вдень - 0-5 градусів морозу; у західних та південних областях вночі 3-8 градусів морозу, вдень - 0-5 тепла.

4-5 грудня в Україні буде теж хмарно з проясненнями. “У західних, 5 грудня і в північних та центральних областях мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, на решті території без опадів. У більшості областей вночі та вранці туман. На дорогах ожеледиця”, - йдеться у повідомленні.

Вітер південний, 5 грудня на заході північно-західний, 5-10 м/с.

Температура повітря вночі та вдень від 3 морозу до 2 тепла (вдень 4 грудня у південних і західних областях 1-6 градусів тепла); 4 грудня у східній частині вночі 6-11 градусів морозу, вдень - 0-5 градусів морозу.

6-7 грудня очікується часом мокрий сніг та дощ. Температура вночі становитиме 0-6 градусів морозу (6 грудня на сході до 9 морозу), вдень - від 3 градусів морозу до 3 тепла; у південній частині вночі від 4 морозу до 2 тепла, вдень 0-6 градусів тепла.

У Києві та області 3 грудня теж прогнозують ожеледицю. Хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі становитиме 7-9 градусів, вдень - 0-2 морозу. По області - вночі 7-12 градусів, вдень - 0-5 морозу.

4-5 грудня у Києві та області теж буде хмарно з проясненнями. 4 грудня - без опадів, 5 грудня - мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень від 3 морозу до 2° тепла.

6-7 грудня - часом мокрий сніг та дощ. Температура вночі 1-6 морозу, вдень від 2 морозу до 3 тепла.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ