Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Укравтодор” оголосив тендер на ремонт дороги „Київ-Чоп” на ділянці від Бродів до Рівного

Державна служба автомобільних доріг України "Укравтодор" оголосила тендер на виконання робіт з ремонту 93 кілометрів автомобільної дороги М-06 „Київ-Чоп" на ділянці від  Бродів до Рівного. Про це повідомляє прес-служба „Укравтодору”. 
Як повідомили у прес-службі, тендерну документацію одержало 13 компаній, а кошторисні пропозиції надійшли від семи компаній: "Тодини" (Італія), "Граніт" (Македонія), "Онур" (Туреччина), "Примор'я" (Словенія), "Гюльсан" (Туреччина), "Альтком" (Україна) і загальна пропозиція від СП "Догуса  Аларко" (Туреччина). Дані пропозиції будуть оброблені  Державною службою автомобільних доріг України у встановлений чинним законодавством термін і пропозиції щодо переможця тендеру буду передані на узгодження Європейському банкові реконструкції і розвитку (ЄБРР).

На першому етапі на проведення ремонту автодороги на ділянці "Чоп-Стрий" переможцем тендеру стала СП "Граніт-ачм" (Македонія - Болгарія). Вартість проекту становить 100 млн  євро, з яких 75 млн євро надав ЄБРР, 1,5 млн євро - технічна допомога TACІ і 23,5 млн євро - засоби Державного бюджету.
У лютому 2005 року була підписана кредитна угода між Україною та ЄБРР на виконання ремонту доріг Київ-Чоп. На другому етапі  для проведення  капітального ремонту 180,5 км автодороги М-06 "Київ-Чоп" на ділянці "Стрий - Броди" переможцем стали компанії "Граніт" (Республіка Македонія) і "Онур" (Туреччина). Загальна вартість цього проекту становить 137,3 млн євро, з яких 100 млн євро надаються ЄБРР, а 37,3 млн євро - з Державного бюджету.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ