Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

УКРАЇНА. „ГАЛ-INFO”. 27.11.2007. Мелітопольський, Запорізький, Лисичанський і Криворізький пивзаводи консолідувалися у ВАТ "Українська пивна група"

Мелітопольський, Запорізький, Лисичанський і Криворізький пивоварні заводи консолідувалися у ВАТ "Українська пивна група". Про це пресі повідомив генеральний директор "Українська пивна група" Сергій Анпілогов.
За його словами, підприємства консолідувалися з метою об'єднати зусилля з вирішення економічних, сировинних проблем і для активнішого просування торгових марок на ринку. "Об'єм виробництва і реалізації не дозволяє маленькому підприємству активно брати участь на ринку і конкурувати з великими гравцями", - відзначив він. При цьому підкреслив, що компанія має намір просувати дві національні торгові марки і 4 локальні в регіонах, де розташовані конкретні підприємства. Акції нової компанії розподілені між її засновниками на паритетних підставах.
На сьогодні підприємства групи спільно виробляють 5 млн дал пива в рік. За підсумками 2009 р. компанія має намір збільшити виробництво до 17,5 млн дал. Крім того "Українська пивна група" має намір запропонувати консолідацію Ніжинському і Бердичівському пивзаводам, а також підприємствам в Хмельницькому і Львові. За інформацією генерального директора ЗОА "Укрпиво" Галини Коренькової, на сьогодні частка "Української пивної групи" на ринку України становить 0,4%.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ