Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Укрексімбанк” відкрив кредитну лінію Моршинському заводу мінеральних вод „Оскар” на 15,372 млн доларів

„Укрексімбанк” відкрив кредитну лінію Моршинському заводу мінеральних вод „Оскар” на 15,372 млн доларів. Про це йдеться у повідомленні підприємства.
Кредитне зобов’язання підписане 13 лютого терміном на 84 місяці (7 років) під 10,5% річних.
В жовтні 2005 року холдинг International Distribution Systems Group заявив про початок будівництва цеху з розливу мінеральної води на Моршинському заводі мінеральних вод „Оскар”. Вартість проекту 15 млн доларів. Робота нового цеху має розпочатися у травні  2006 року. Термін окупності 1,5 року. Також за три роки планується втричі збільшити виробництво води ТМ „Моршинська”
IDS Group — холдинг мінеральних вод, створений в грудні 2004 року в результаті об’єднання чотирьох компаній: ЗАТ „Індустріальні і дистрибуційні системи” (Київ), ВАТ  „Нова” (Моршин, Львівська область), ЗАТ „Миргородський завод мінеральних вод” (Полтавська область) і ВАТ „Моршинський завод мінеральних вод „Оскар” (Львівська область).
ВАТ „Моршинский завод мінеральних вод „Оскар” заснований у 1995 році, займається виробництвом мінеральної води „Моршинська”.  Компанія контролює близько 7% ринку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ