Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Укроборонпром" випереджає графік виконання Державного оборонного замовлення на 30%

На сьогодні ДК «УКРОБОРОНПРОМ» випереджає графік виконання Державного оборонного замовлення на 30%. Про це повідомив Директор департаменту контролю за фінансово-господарською діяльністю Концерну Артур Херувімов.

«Якщо Концерн, згідно з затвердженим планом, повинен відремонтувати техніку впродовж місяця – ми передаємо її військовим через 20 днів», - пояснив посадовець.

За словами Директора департаменту, головне завдання «УКРОБОРОНПРОМу» залишається незмінним – максимальне забезпечення українських військових необхідною технікою. Концерн намагається якомога швидше передавати ОВТ до українського війська. Задля цього виробничі потужності підприємств збільшено на 40%.

«Наші заводи сьогодні працюють у 3 зміни та готуються до виконання необхідних робіт заздалегідь», - додав Артур Херувімов.

Нагадаємо, що 4 липня 2014 року «УКРОБОРОНПРОМ» очолив Роман Романов – випускник Міжнародного інституту менеджменту (МІМ-Київ), де здобув ступінь магістра МВА.   2014 року державне оборонне замовлення було виконано «УКРОБОРОНПРОМом» на 100%. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ