Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Укрпошта" доставлятиме посилки додому

З метою підвищення якості надання послуг та покращення комунікації з клієнтом, Укрпошта кардинально змінює рівень надання послуги «Кур’єрська доставка». Повідомили у прес-службі Укрпошти.

«Прагнучи досягти прогресу в ключових сферах діяльності компанії, ми створюємо міцний фундамент для побудови майбутнього Укрпошти,– відзначає в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук. –Національному оператору поштового зв’язку необхідно повернути лідерські позиції на ринку, для чого сьогодні запроваджується зручна й прозора політика з чіткими термінами доставки, фіксованими тарифами, доступною «кур’єрською милею».

У кожній регіональній дирекції Укрпошти створюється «Центр управління», завдяки яким контролюватиметься весь технологічний процес приймання, проходження та вручення відправлень кур’єрської доставки в межах області (населених пунктів). Це в свою чергу сприятиме суттєвому підвищенню ефективності надання послуги, що відповідатиме очікуванням клієнта.

З урахуванням усе зростаючого попиту на доставку товарів особисто в руки, Укрпошта змінює акценти в своїй роботі. Прагнучи крокувати в ногу з часом, підприємство направляє свої зусилля на модернізацію послуги «Кур’єрська доставка»: відтепер клієнт може отримувати відправлення як у відділеннях поштового зв’язку, так і з доставкою додому/до офісу.

За словами головних розробників послуги в Укрпошті, ідеологію надання послуги повністю змінено. Листоношами Укрпошти доставлятимуться відправлення з сервісом кур’єрська доставка в будь-якому сільському населеному пункті. У містах доставка здійснюватиметься кур’єрами.

Крім того, для послуги доопрацьовано програмне забезпечення, завдяки чому товар можна буде переадресувати на іншу адресу, у разі відсутності клієнта вдома. У рамках проекту передбачено також інформування клієнтів про статус виконання замовлень, узгодження часу та місця доставки тощо.

Оновлену «Кур’єрську доставку» Укрпошта дарує споживачам напередодні новорічних свят. Скористатись послугою можуть усі охочі, вона є доступною в різних регіонах України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ