Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укрпошта запустила новий міжнарожний сервіс: купувати в інтернет-магазинах Англії стало легше

12 травня Укрпошта у партнерстві з компанієюSMART Forwarding запустила сервіс викупу та доставки товарів з інтернет-магазинів Англії. Термін доставки 8-10 днів. Про це повідомили в прес-службі Укрпошти.

З часу запровадження карантину через поширення коронавірусу у всьому світі значно зросла частка онлайн-шопінгу. За даними компанії CONTENTSQUARE споживачі по всьому світу, які задовольнили свої базові потреби у їжі, ліках та побутових засобах тепер готові витрачати кошти на речі, що допоможуть їм пережити період ізоляції та продовжити життя після нього. Це підтверджують і дані  OLX: у період карантину з доставкою більше всього замовляють електроніку (38%), товари категорії мода та стиль (23%) та дитячі товари (16%).  

Онлайн-шопінг відкриває можливість купувати товари іноземного виробництва за кордоном, адже як правило, там вони дешевші приблизно на 30-40%. Але далеко не кожен англійський маркет-плейс здійснює доставку товарів в Україну, а декотрі з них не приймають платежі з карток банків-нерезидентів. Укрпошта у партнерстві зі SMART Forwarding запустила сервіс викупу та доставки товарів з інтернет-магазинів Англії, щоб користувачі мали можливість купити товари у таких магазинах як Next, Sportsdirect, Marks&Spencer, Feelunique тощо, або на маркетплейсках Amazon, Ebay, Asos та інших.

«Ми прагнемо, щоб навіть у часи закритих кордонів українці мали доступ до оригінальних товарів не виходячи з дому з мінімальними цінами доставки. Тепер наші клієнти мають можливість купувати товари в англійських інтернет-магазинах за найнижчими тарифами, з безкоштовним розмитненням покупок до 100 євро та без доплат брокерам. Найближчим часом ми плануємо запустити подібний сервіс у низці інших країн», - зазначив Олександр Перцовський, перший заступник генерального директора Укрпошти.

На сайті Укрпошти є перелік магазинів, де можна купити одяг, взуття та аксесуари, дитячі товари, техніку та електроніку, косметику, товари для дому тощо. Користувачі також можуть знайти всі потрібні товари у інших британських онлайн-магазинах і  скористатися послугою доставки через сайт SMART Forwarding.

Так, купуючи товари у онлайн-магазинах Англії, ви маєте можливість оплачувати товари карткою українського банку**. Для цього потрібно вказати посилання на бажаний товар в обраному інтернет-магазині і SMART Forwarding викупить його. Розрахувати тарифи доставки можна на сайті SMART Forwarding.

Щоб скористатись послугою потрібно зареєструватись на сайті SMART-Forwarding.com, створити обліковий запис та пройти підтвердження особистості у системі SMART Connect, здійснити онлайн-покупки,  оформити замовлення та сформувати посилку з Англії в Україну та оплатити доставку у відповідному розділі особистого кабінету. Відстежувати посилку онлайн за міжнародним трек-номером можна в особистому кабінеті на сайті SMART-Forwarding та сайті Укрпошти. За 8-10 днів з моменту відправки оплаченої посилки зі складу в Англії її можна буде забрати у одному з 11 тис. відділень Укрпошти, або замовити кур`єрську доставку та отримати її вдома. Сервіс працює у тестовому режимі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ