Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Укрпошта» збудує у Львові сортувальний центр, який працюватиме за новітніми технологіями

У Львові «Укрпошта» планує побудувати сортувальний центр, який працюватиме за новітніми технологіями – про це повідомляє прес-служба Мінтрансзв'язку.
За словами Генерального директора «Укрпошти» Таїсії Замкової, в Україні збудують чотири такі сортувальні центри – у Львові, Києві, Дніпропетровську, та Миколаєві.
«На сьогодні найважливіше завершити будівництво в Дніпропетровську, адже цей сортувальний центр охопив би найбільші області Східної України, та у Львові, де він охопив би всю західну частину держави», – підкреслила Генеральний директор «Укрпошти».
Розробка проекту сортувального центру в Києві розпочнеться вже в цьому році. У плані «Укрпошти» на 2009 рік на проектування передбачено 10 мільйонів гривень. За словами Таїсії Замкової, найголовніша нинішня проблема – вирішити питання щодо виділення земельної ділянки під будівництво сортувального центру в столиці. «Поки що земля для сортувального центру є лише в Дніпропетровську, завершуються процедури з оформлення земельної ділянки у Львові, – сказала Таїсія Замкова. – У Києві на цей час питання виділення земельної ділянки не вирішено».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ