Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Укрсиббанк” почав розміщення облігацій серії А Дрогобицького долотного заводу

АКІБ «Укрсиббанк» спільно з андеррайтером випуску ЗАТ «Внешторгбанк (Україна)» почав розміщення облігацій ВАТ «Дрогобицький долотний завод» серії А об'ємом 25 млн грн. Про це «Гал-info» повідомили у дирекції підприємства.
 Розміщення облігацій продовжиться до 15 травня 2009 року. Номінал однієї облігації - 1 000 грн, ставка купона - 15,5% річних в національній валюті України – гривні, на 1-4 купонний період;
ВАТ „Дрогобицький долотний завод” спеціалізується на виготовленні тришарошкових бурових доліт. Компанія також випускає долота для реактивно-турбінного буріння, розширювачі, калібратори, головки бурильних та інших різновидів бурового інструменту для нафтогазової, геологорозвідувальної, вугільної, гірничодобувної та нерудної промисловостей.
Близько 70% виробленої продукції підприємство експортує у більш ніж 10 країн світу. В Україні ДДЗ займає 100% ринку доліт для гірничодобувної промисловості.
Контрольний пакет акцій ДДЗ перебуває в управлінні спеціалістів компанії „Волгабурмаш” (Самара, Росія), понад 10% акцій володіють чеські компанії Iris та MVG.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ