Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укрзалізниця не перестає “радувати”: поїзд забув пасажирів на львівському вокзалі

У Львові на залізничному вокзалі відбулася запланована зупинка поїзда Івано-Франківськ - Київ. Пасажирам оголосили довготривалу стоянку у зв’язку з затримкою причепного вагона, проте пізніше плани змінились і потяг рушив не дочекавшись пасажирів.
Фото: Олена Ляхович, Гал-інфо

Як повідомляють в соцмережах пасажири, перед прибуттям до зупинки у Львові провідник пройшовся по всіх купе та оголосив стоянку мінімум на годину у зв'язку з запізненням причіпного вагона. Людям запропонували піти погуляти. 

“Я залишила валізу із речима, забрала тільки сумку, спитала номер провідника. Він відповів, що якщо переживаю, то можу прийти на 15 хв раніше, але він  впевнений в інформації. Я повернулась ще раніше. Поїзда з речима немає”, - пише у твітері одна пасажирка.

Люди почали дзвонити в довідкову службу, але вони сказали їм іти до чергового вокзалу. Спочатку з людьми взагалі не хотіли говорити та казали звертатись до чергового вокзалу в Києві, проте потім чергова зв’язалась з київськими працівниками та домовилась, щоб там черговий забрав речі пасажирів. Записали лише номера вагону і місця, ніяких номерів телефону та паспортних даних. 

“Потяг "притримали", щоб дочекатись 16 пасажирів із рейсу з Відня. Там через причини на стороні австрійської OBB (так-так уявіть у австрійців виконання графіків далеко від ідеальних, не одна УЗ в усьому винна). Можливості наверстати час в дорозі, щоб всі прибули потім до столиці плюс-мінус вчасно є. Пасажирам оголосили ОРІЄНТОВНИЙ час затримки і наголосили: слідкуйте за оголшеннями нового часу. Час затримки вдалось скоротити, оголошено його було. Щодо комунікації провідників (які за визначенням не можуть знати точного часу відправки) обов'язково розберемось. Речі пасажирів, які відстали, обов'язково збережуться і всім будуть передані”, - коментує  в. о. члена правління УЗ Олександр Перцовський.

Зазначимо, що поки Укрзалізниця аби вирішити цю ситуацію запропонувала людям безплатно поїхати в кабіні водія іншим поїздом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ