Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Укрзалізниця» запланувала масштабну реконструкцію 12 вокзалів країни

Державна адміністрація залізничного транспорту України («Укрзалізниця») запланувала провести масштабну реконструкцію 12 вокзалів і вокзальних комплексів, роботи на 4 об'єктах вже завершено.

На даний час здійснюється реконструкція вокзалу ст. Краматорськ Донецької залізниці, вокзального комплексу ст. Івано-Франківськ, вокзалу ст. Рахів Львівської залізниці, вокзалів на станціях Кіровоград, Умань і Одеса-Східна Одеської залізниці, а також вокзалів на ст. Голещина Південної залізниці і ст. Сербинівці Південно-західної, повідомили УНІАН у прес-службі відомства.

Згідно з повідомленням, минулого місяця після реконструкції була введена в експлуатацію станція Ніжин, де відновили фасад будівлі і налагодили зв'язок і електропостачання. Також була встановлена нова платформа, прокладено 6 км нової колії і встановлено 23 нові стрілочні переводи.

Крім того, у жовтні «Укрзалізниця» відкрила вокзал на станції Рокувата Придніпровської залізниці, розрахований на 250 місць, і закінчила будівельно-монтажні роботи на станції Станишівка Південно-західної залізниці.

У поточному році залізниці країни виконали ремонтні роботи на 99 вокзалах.

«На вокзалах виконуються санітарно-технічні, електромонтажні, внутрішні та зовнішні оздоблювальні роботи. Зокрема, оновлюють фасади, замінюють покрівлі, віконні та дверні блоки, упорядковують території станцій», сказано у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ