Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

УКУ став першим освітнім закладом, який приєднався до Глобального договору ООН в Україні

Український Католицький Університет став першим освітнім закладом, який приєднався до Глобального договору ООН в Україні – повідомили „Гал-іnfо” у відділі інформації та зовнішніх зв’язків УКУ.
26 січня 2009 року Український Католицький Університет став першим в Україні освітнім закладом, який приєднався до Глобального договору ООН .
Мережа ГД України налічує вже 130 членів, серед яких такі групи впливу, як бізнес, неурядовий сектор, трудові організації та академічний сектор.
Український Католицький Університет має досвід у напрямку CSR. В свою чергу, Львівська бізнес-школа Українського Католицького Університету минулого року провела дослідження, кафе-семінар, майстер-клас та круглий стіл з питань бізнесу, грунтованого на цінностях, та соціальної відповідальності. Цього року бізнес-школа продовжить проводити дослідження та виступить співорганізатором конференції на ці теми. Дослідження 2009 року торкнеться питань підвищення ефективності бізнесу шляхом інгерації CSR у стратегію компанії.

Глобальний Договір спрямований на поширення відповідального корпоративного громадянства, спрямованого на те, щоб комерційні компанії брали участь у вирішенні тих проблем, які постають у зв'язку з глобалізацією. Таким чином, приватний сектор – у співпраці з іншими соціальними партнерами – зможе сприяти реалізації бачення Генерального Секретаря щодо сталішої глобальної економіки, відкритої до загальної участі. Мережа ГД розпочала діяльність у 2000 році, Україна доєдналась у 2005 році.
Український Католицький Університет – єдиний католицький університет на пострадянському просторі, приватний науковий та навчальний заклад. Засновник – Фонд св. Климентія, головою якого зараз є Патріарх Любомир (Гузар). Один з найуспішніших приватних освітніх проектів у Західній Україні, який, не отримуючи жодного фінансування від держави, працює над впровадженням нових освітніх програм та ініціює потужні зміни в українській вищій освіті.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ