Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

УКУ влаштовує вебінари про екуменізм і миробудування: цього разу стане відомий досвід Ізраїлю

Інститут екуменічних студій Українського католицького університету, спільно з Фондом Конрада Аденауера в Україні, запрошують взяти участь у продовженні циклу вебінарів «Екуменізм і миробудування: міжнародні уроки для України»

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Доповідачем буде д-р Шломо Фішер, соціолог і старший науковий співробітник Інституту єврейської народної політики (JPPI) в Єрусалимі, засновник та директор Центру Yesodot (центр вивчення Тори та демократії, який працює над розвитком вивчення демократії в державній релігійній шкільній системі в Ізраїлі).

Респондент – Роман Назаренко, релігієзнавець, експерт з міжрелігійного діалогу та примирення, докторант богословського факультету Тілбурзького католицького університету.

Щоб отримати лінк на подію, потрібно зареєструватись: 

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSduZi51TjuW1D.../viewform

Участь безкоштовна.

Подія відбуватиметься із синхронним перекладом англійською та українською мовами.

Деталі та організаційні питання: Ірина Кітура, [email protected]www.ecumenicalstudies.org.ua.

"Псалом 125 закінчується словами: «Мир над Ізраїлем!». Наш семінар — це спроба глянути на успіхи та невдачі миробудування на Святій Землі та на те, як релігійний чинник допомагає і ускладнює миротворчі процеси. Також ізраїльсько-палестинський кейс цікавий тим, що він показує, що коли ми доводимо модерний принцип національних держав (одна територія для однієї нації) — відбувається трагедія. І над цим варто подумати українцям у світлі сьогоднішніх дискусій про ідентичність, мову і добросусідство", - пояснює директор Інституту екуменічних студій УКУ, модератор семінару д-р Павло Смицнюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ