Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Улюблений підрядник Львівської міськради з ремонту доріг виграв закупівлі на 95 млн грн

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради за результатами закупівель за державні кошти цього літа підписав два договори підряду з ТОВ «Онур конструкціон інтернешнл» щодо капітального ремонту вулиць у Львові. Про це "Гал-інфо" стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro.

Йдеться про договір щодо проведення додаткових робіт з реконструкції вул. Богданівської (від вул. Золочівської до вул. Пластової), що був укладений за результатами переговорної процедури закупівлі 16.08.2019 року. Загальна вартість робіт, що підлягають виконанню за даним договором, складає 14,634 млн грн.

Також між Департаментом житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради та ТОВ «Онур конструкціон інтернешнл» після застосування переговорної процедури було укладено договір щодо реконструкції вул. І.Пулюя – вул.Трускавецької (додаткові роботи) від 18.07.2019 року. Його ціна - 9,705 млн грн.

Окрім того, за результатами відкритих торгів ТОВ «Онур конструкціон інтернешнл» виграло тендер на капітальний ремонт вул. Генерала В.Курмановича (від вул. А.П'ясецького до вул.Данила Апостола) – на суму 71,500 млн. грн.

Згідно інформації з сайту публічних закупівель Prozorro, конкуренцію ТОВ «Онур конструкціон інтернешнл» на цих торгах склали: ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1», ТОВ «Алов-Буд», ТОВ «НВП «Шляхбуд» та ТОВ "Автомагістраль-Південь".

Переможець торгів був визначений 30 серпня 2019 року – на підставі рішення тендерного комітету, головою якого є в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Олександр Одинець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ