Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Умеров і Чийгоз спробують повернутися до Криму

Заступники голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров і Ахтем Чийгоз, звільнені напередодні в РФ і відправлені до Туреччини, через деякий час після прибуття в Україну спробують повернутися до Криму. Про це вони обидва заявили під час брифінгу в Анкарі в четвер, передає кореспондент УНН.

"Ми ще до кінця не знаємо, що нас чекає попереду, якщо ми спробуємо перетнути КПП між Херсонською областю та Кримом. Через деякий час я обов'язково спробую повернутися до Криму", - сказав А.Чийгоз.

Такої ж позиції й Ільмі Умеров, який збирається в Крим за тиждень-два після повернення до Києва.

"Ніхто не говорив, чи можу я повертатися до Криму, чи не можу, і тому після деякого перебування в Києві, як тільки у мене буде можливість, через тиждень або два, я обов'язково повернуся до Криму. І тоді проясниться відповідь на ваше запитання, чи ставили вони якісь умови - може вони ставили і ставлять, але нам про це вони не говорили", - зазначив І.Умеров.

Нагадаємо, 25 жовтня А.Чийгоза та І.Умерова в РФ звільнили і передали Туреччині. При цьому голова Меджлісу Рефат Чубаров заявив, що Росія звільнила Ахтема Чийгоза та Ільмі Умерова з забороною проживати в Криму.

УНН
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ