Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Умови кредиту Світового банку мінятись не будуть — Микола Одуха

Перший заступник міського голови Микола Одуха заявив під час брифінгу що наразі кредит Світового Банку буде надаватись на тих умовах, як і були зазначені в угоді. Представники СБ, які зараз перебувають у Львові, бачили роботу фірми «Пер-Арслез» (Данія), яка виконує ремонтні роботи і факт того фірма не встигає з виконанням робіт їх не шокував — вони впевнені, що роботи будуть виконані згідно з графіком. Представники Світового Банку не погодилися щоб кошти на встановлення інформаційної системи  для «Львівводоканалу» передати на ремонт інженерних мереж, оскільки це є обов’язкова стаття позики і на їх думку від її реалізації буде значне покращення роботи «Львівводоканалу».
Оскільки позика залишається в повному об’ємі і не підлягає перегляду потрібно додатково 15 млн. грн.. для супроводу цієї позики. «Можливо ми разом з міським головою будемо відстоювати та боротись за ці гроші на сесії ЛМР, проте чи вдасться нам переконати депутатів ще не відомо» — зазначив Микола Одуха.
Нагадаємо, позику Світового банку на програму водозабезпечення Львів має освоїти до 31 грудня 2006 року, а платежі за позикою виплачуються вже з жовтня. Розмір позики близько 12 млн дол. США.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ