Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Унаслідок аварії на водозаборі в селі Надітичі без водопостачання залишилося місто Миколаїв

9 березня о 7 год 30 хв. на водозаборі в селі Надітичі Миколаївського району внаслідок довготривалої експлуатації центральної водопровідної мережі (пошкодження засувки на прийомному колекторі) стався її прорив. Внаслідок аварії без водопостачання залишилось м. Миколаїв (населення Миколаєва – 14 800 мешканців, без центрального водопостачання залишилось – 8000 мешканців). Для відновлення водопостачання залучено аварійні бригади МКП “Миколаївводоканал” в кількості 10 чоловік та 4 одиниці техніки. Для забезпечення технічною водою котелень м. Миколаїв залучалась автоцистерна Миколаївського РВ ГУ МНС України у Львівській області, для забезпечення населення питною водою з ЗТС ГУ МНС України в Львівській області залучено АРС-14 , організовано доставку води в СШ № 1,2,3 м. Миколаєва та Миколаївську центральну лікарню технікою МКП “Миколаївводоканал”.
Станом на 19 год. 50 хв. 9 березня в результаті вжитих заходів аварійними бригадами МКП “Миколаївводоканал” водопостачання м. Миколаїв відновлено.
На місці події працювала мобільна оперативна група Миколаївського РВ ГУ МНС України в Львівській області. Про це повідомив прес-центр ГУ МНС України у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ