Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Універсальна” отримала високу оцінку в рейтингу страхових компаній

«Універсальна» отримала дуже високу оцінку в рейтингу страхових компаній України, увійшовши до «золотого фонду», - повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі СК „Універсальна”.
У липні 2006 року Рейтинговий центр «Експерт Україна» вперше провів дослідження, проведене для  виявлення стійких та спрямованих до відкритості страхових компаній національного ринку. У проекті взяла участь і страхова компанія «Універсальна». В результаті дослідження всі ризикові страхові компанії були поділені на три групи: А, В та С. Преміювались компанії за чотирма параметрами: за якістю та кількістю наданої інформації, за акуратну стратегію, за диверсифікацію джерел страхових платежів та за диверсифікацію перестрахувального портфелю.
«Універсальна» увійшла до групи «Аа» - групи із 36 лідерів – найвідкритіших страхових компаній України серед чотирьох сотень зареєстрованих організацій.
Поряд із іншими компаніями групи «А», «Універсальна» публічно заявила про свою відкритість та надала всю запрошену Рейтинговим центром необхідну інформацію. За даними видання, підсумковий інтегральний показник стійкості страхової компанії «Універсальна» за 2005 рік становив 1,814, а за перше півріччя 2006 року істотно підвищився, і сьогодні складає вже 1,601, стрімко наближаючись до найвищого рівня.
За підсумками дослідження Рейтингового центру «Експерт Україна», «Універсальна», разом із іншими компаніями групи «А», складає золотий фонд українського страхового ринку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ