Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

УНП – це єдина партія, яка дбає про духовність в умовах, коли всі зосереджені на економіці — Лариса Федорів

УНП – це єдина партія, яка не забуває і дбає про ідеологію, пам’ять та духовність українців, в умовах, коли всі зосереджені на питаннях економічного розвитку – про це у коментарі «Гал-info» заявила депутат Львівської обласної ради, член фракції УНП Лариса Федорів.
«Я пишаюся своєю партією, що вона вимагає від Кабінету Міністрів включити в Програму дій уряду Комплексну програму інформування населення про національно-визвольні змагання українського народу в період 1941-1952 років, про боротьбу ОУН-УПА за незалежну та соборну Українську державу. Ідеологія і пам’ять – це ключові засади для розвитку нашої держави. Сьогодні всі настільки втиснулися в економіку. Економіка – це добре, але не треба забувати про основу національної самобутності», – зазначила Лариса Федорів.
Нагадаємо, Українська народна партія вимагає від Кабінету Міністрів включити в Програму дій уряду Комплексну програму інформування населення про національно-визвольні змагання українського народу в період 1941-1952 років, про боротьбу ОУН-УПА за незалежну та соборну Українську державу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ