Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

УНП має своє бачення опозиційної більшості

УНП хоче поставити крапку у визначенні формату більшості у Львівській обласній раді, однак на завтрашній сесії ЛОР офіційного ініціювання цього питання з боку УНП не буде. Про це «Гал-info» розповів голова фракції УНП Олекса Гудима.
«У нас зараз проходить засідання фракції, і питання щодо формату можливої більшості у ЛОР в порядку денному немає, однак є бажання поставити крапку у формуванні опозиційної більшості у обласній раді, — сказав Олекса Гудима і додав: — Я вважаю, що в облраді має бути сформована більшість без прихильників Януковича, Симоненка і Мороза. До опозиційної більшості, крім БЮТ та ВО «Свобода», могла би долучитися ГП «Пора», фракції НРУ та КУН, однак без ПППУ».
Олекса Гудима переконаний, якщо всі вищезгадані фракції приймуть на своїх засіданнях перед завтрашньою сесією політичні рішення про входження у опозицію, то УНП із задоволенням підтримає їх  і увійде у таку більшість.
 «Чому би завтра не утворити більшість?» — поставив риторичне запитання Олекса Гудима.  
  Нагадаємо, сьогодні у ЗМІ з’явилася інформація про те, що на завтрашньому засіданні Львівської обласної ради буде оголошено про створення більшості, в яку увійдуть ВО «Свобода», УНП та БЮТ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ