Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

УНП перейматиме досвід у правлячої польської партії „Право і справедливість”

УНП перейматиме досвід у правлячої польської партії „Право і справедливість” — повідомила „Гал-info” прес-секретар ЛОО Української народної партії Ольга Давид. За її словами, 15 грудня представники партії „Право і справедливість” (ПіС) приїдуть в Україну спеціально для того, щоб провести семінар для керівництва Української народної партії. Очікується, що польську делегацію очолить голова фракції „ПіС” в Сеймі Марек Кухчинський.

На цьому семінарі йтиметься про те, як праві політичні сили Польщі виходили з кризи після поразки на виборах 2001 року, аналізували помилки та вносили корективи у свою у діяльність, які дозволили ПіС уже на наступних виборах взяти владу в країні – у 2005 році здобути перемогу на парламентських та президентських виборах. Семінар заплановано в рамках чергового засідання Центрального проводу УНП, який відбудеться 15-16 грудня на Волинській області.
Документ про міжпартійну співпрацю УНП та ПіС, як повідомила Ольга Давид, був підписаний ще на початку 2004 року. Одним з наслідків цієї співпраці під час президентських виборів в Україні 2004 року була робота 2-х тисяч міжнародних спостерігачів з Польщі.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ