Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

УНП розпочинає формувати нову стратегію своєї опозиційної діяльності

Українська народна партія розпочинає формувати нову стратегію своєї опозиційної діяльності. Про це заявив лідер УНП Юрій Костенко, перебуваючи учора на з’їзді депутатів місцевих рад Львівщини, представників УНП.

Юрій Костенко вважає, що головною причиною програшу УНП на цьогорічних парламентських виборах є те, що УНП не була виразником економічних інтересів. «УНП має стати виразником економічних інтересів. І це є головною метою нашої політичної модернізації, яку ми розпочнемо формуванням єдиної нашої політичної діяльності із низів», - наголосив Костенко, виступаючи перед депутатами.
Лідер УНП зазначає, що його політична сила має навчитися бути владою: «Тобто усі без винятку члени нашої партії мають розуміти, що вони можуть долучатися до процесу управління державою через структури нашого політичного об’єднання. Саме через низку семінарів, які охоплять усі сфери життя, ми започаткуємо процес контакту рядового члена із керівними органами нашої партії. А це допоможе, своєю чергою, виробити стратегію нашої діяльності, що і буде запорукою нашого успіху на майбутніх виборах».
Нагадаємо, що учора, 17 вересня, УНП провела у Львові збори депутатів місцевих рад Львівщини, на які було запрошено депутатів районних, сільських, селищних, міських рад, міських, сільських та селищних голів Львівщини, які є членами або висуванцями УНП. На  Львівщині УНП має свої фракції у 17 районних радах та 14 міських радах. Загалом у місцевих радах Львівщини різного рівня понад 700 депутатів та понад 50 сільських, селищних голів є представниками УНП.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ