Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Уперше на Яворівському полігоні відбулося нічне приземлення десантників

Уперше в історії аеромобільних військ Сухопутних військ Збройних Сил України 160 військовослужбовців 80-го окремого аеромобільного полку здійснили нічне приземлення на Яворівському полігоні у Львівській області. Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України.

Як зазначив командувач Сухопутними військами ЗС України генерал-лейтенант Валерій Фролов, десантування особового складу аеромобільних і повітрянодесантних частин визначено основним елементом бойової підготовки Сухопутних військ у 2006 році.
Генерал-лейтенант Валерій Фролов підкреслив, що саме досвід нічних польотів під час миротворчих місій у Сьєрра-Леоне та Ліберії, отриманий льотним складом армійської авіації Сухопутних військ, став у нагоді під час підготовки та успішного проведення нічного десантування.
Загалом, з початку року десантники Сухопутних військ Збройних Сил України виконали майже 23 тисячі 900 стрибків з 34 тисяч 169 запланованих на рік. Зокрема, особовим складом частин, які входять до Об’єднаних сил швидкого реагування, виконано 22 561 стрибок із запланованих 32 782, особовим складом Основних сил оборони – 1314 з 1387 відповідно.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ