Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Управління архітектури міськради обіцяє, що літні майданчики у Львові будуть комфортнішими та естетичнішими

Сьогодні, 5 березня, на прес-конференції щодо „Підготовки до розміщення літніх майданчиків у Львові: нові правила та вимоги до зовнішнього вигляду” начальник управління архітектури Львівської міської ради Юрій Криворучко повідомив, що „відтепер майданчики будуть відповідати новим вимогам, вони будуть значно гарнішими. Основним пріоритетом буде прив’язка до стаціонарних закладів харчування для забезпечення повноцінного обслуговування клієнтів”.
Директор департаменту економічної політики Ірина Кулиник зазначила, що „для благоустрою майданчиків, які не мають стаціонарних приміщень, влаштують аукціонні торги та оголосять конкурс на право продажу оренди площі. Вимоги щодо літніх майданчиків: новітній вигляд (квіти, подіум, парасольки) та запропонована ціна на оренду від п’яти тис. грн. до тисячі грн на місяць, залежно від місця знаходження. А самі майданчики поділяють на три види: в парках, разові – присвячені святам та прив’язані до стаціонарного пункту громадського харчування”.
Управлінням архітектури ЛМР запропоновано 82 ділянки для оренди, 17 ділянок на площі Ринок. Дозвіл для встановлення майданчика надається від 1 березня до 1 лютого, незважаючи на те, коли подано клопотання заявником. Після встановлення літнього майданчика здійснюється перевірка комісією управління архітектури департаменту містобудування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ