Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Управління Державної служби охорони Львівщини очолив Олександр Скорняков

Управління Державної служби охорони при ГУ МВСУ у Львівській області очолив новий керівник – підполковник міліції Олександр Скорняков. Колишній начальник УДСО Львівщини Михайло Дзюдзь тепер займе посаду заступника начальника ГУМВС України у Львівській області та очолить Управління міліції громадської безпеки області, – повідомили у Відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВСУ у Львівській області

 

Представив нового керівника заступник начальника Департаменту ДСО МВС України підполковник міліції Олег Грицунік. Про призначення Олександра Скорнякова представник Департаменту сказав так: „Керівні посади такого рівня визначаються виключно на професійній основі. Перевагу ми завжди надаємо тим, хто вийшов зі служби, хто знає свою справу, знає, що треба робити, і як треба робити. Олександр Борисович саме така людина ”.

 

Новому чільнику управління Олег Грицунік побажав зберегти колектив служби, не втратити те, що вже було напрацьовано, та примножити здобутки ДСО Львівщини.

 

Олександр Скорняков подякував за виявлену йому цим призначенням довіру. Висловив надію, що знайде серед своїх колег однодумців, з якими й надалі буде плідно співпрацювати.

 

Передаючи кермо правління своєму наставнику, тепер вже колишній керівник ДСО Львівщини, Михайло Дзюдзь зізнався, що сумуватиме за Державною службою охорони. «Єдине, що трішки полегшує мій перехід на іншу посаду, це те, що на моє місце прийшла людина, як кажуть, яка вийшла „із землі”, тобто, яка добре знайома з цією службою, надійна людина. І це головне” – підсумував Михайло Дзюдзь.

 

Підполковник міліції Олександр Скорняков народився 1965 року в м. Миколаїв Львівської області. У 1987 році закінчив Львівське вище військово-політичне училище. З 1987 по 1993 рік служив у Збройних Силах. З квітня 1993 року у органах МВС України . З жовтня 1998 року – командир взводу роти міліції відділу ДСО при Личаківському РВ УМВС України у Львівській області. Згодом, заступник командира по роботі з особовим складом роти міліції відділу ДСО при Личаківському РВ ЛМУ УМВС України у Львівській області. З 2000 по 2002 рік -- заступник начальника відділу по роботі з особовим складом управління ДСО при УМВС України у Львівській області. З 2002 по квітень 2010 року – обіймав посаду начальника Залізничного міжрайонного відділу ДСО у м. Львові. З квітня 2010 року – начальник УДСО при ГУ МВС України у Львівській області.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ