Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Управління освіти і науки Львівської ОДА виконує або вже виконало на 100% програми розвитку, які були передбачені, - Павло Хобзей

Управління освіти і науки Львівської ОДА виконує або ж уже виконало на 100% програми розвитку, які були передбачені.
„Варто зазначити, що нами пророблена колосальна робота у підготовці до 1 вересня, всі без винятку школи готові до опалювального сезону. Управлінням освіти і науки зокрема виконано низку таких програм: виплачена та погашена заборгованість по  зарплаті працівникам освіти,  профінансована та виконується програма надання стипендій обдарованим дітям, повністю виконана програма, приурочена до святкування 150-річчя Франка у навчальних закладах Львівщини, програма оздоровлення також виконана до кінця. Фінансування Управління освіти і науки на Львівщині збільшено у 1,5 раза”, - наголосив у коментарі кореспонденту “Гал-info” начальник управління освіти і науки Львівської ОДА Павло Хобзей.
Павло Хобзей зазначив, що дійсно в управління освіти і науки Львівської ОДА є деякі проблеми, але вони вирішуються у звичайного робочому порядку: „Зокрема, це проблеми, пов’язані з програмами, які передбачають фінансування з Києва. Якщо бути конкретним, то це, наприклад, програма «Шкільний автобус», де фінансування відбувається з певними «перебоями”. Звісно, не все так добре, як хотілося, але ж ми свідомі того, що потрібно працювати і виконувати заплановані програми”.      
„Дивним є те, що колишні працівники освіти, а саме Іван Денькович, який багато років пропрацював директором 18-ї львівської школи, заявляє про те, що управління освіти і науки Львівської ОДА реально не виконало жодної програми розвитку. Мені особисто дивним є те, що колишні працівники освіти займаються розповсюдженням дезінформації, тим більше Іван Денькович, який обіймає посаду заступника голови Львівської обласної ради”, - зазначив Павло Хобзей.
Нагадаємо, сьогодні, 7 вересня, одне з інтернет-видань розповсюдило коментар Івана Деньковича. «Ми запросимо додаткову інформацію в управліннях обласної і районних адміністрацій. Вже сьогодні ми, наприклад, володіємо інформацією про те, що управління освіти і науки Львівської ОДА реально не виконало жодної програми розвитку, вони були провалені. Тільки велася виплата зарплати і т. п. Отже, які тут можуть бути позитивні зрушення? Ніякі. Хоча по освіті в офіційному звіті показано, що нібито фінансування збільшено в 1,5 раза. А програма жодна не була виконана», - сказав Денькович. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ