Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Управління промисловості та підприємництва вважає, що виконком має знову розглянути питання щодо озвучення об’єктів громадського харчування

Сьогодні, 7 березня, під час громадських слухань, що стосувалися адміністративних послуг, які надаються Львівською міською радою, в. о. начальника промисловості та підприємництва, начальник відділу торгівлі Михайло Задорожний  розповів про послуги, які надаються їхнім управлінням.
 Серед них – надання дозволів на розміщення стаціонарних об’єктів торгівлі та громадського харчування; переоформлення дозволу на розміщення стаціонарних об’єктів торгівлі та громадського харчування; видача дублікату дозволу на розміщення стаціонарних об’єктів торгівлі та громадського харчування (у разі втрати), також оформлення паспортів на озвучення об’єктів сфери послуг, надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами і т.ін.
 Михайло Задорожний наголосив на необхідності повернутися доопрацювати закон про озвучення об’єктів сфери послуг, зокрема у зв’язку з тим, що до них звертаються люди, які скаржаться на його недоліки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ