Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Управління транспорту розкрило конверт №1 заявок на конкурс перевізників, - Віктор Щир

На конкурс перевізників у Львові надійшло шість пакетів документів. Управління транспорту Львівської міської ради відкрило конверти за номером 1 з інформацією про транспорті засоби, що подали на конкурс та передало цю інформацію на перевірку. Про це в коментарі Гал-інфо розповів Віктор Щир, керівник управління.

Як розповів Віктор Щир, на конкурс перевізників подали шість пакетів документів. «Серед тих, хто подався на конкурс, наше комунальне підприємство АТП-1, також АТП-14630, АТП «Міра і К», дві заявки від АТП «Фіакр» та рівненське підприємство «СВ»ЛАЙФ», - зазначив він.

За його словами, управління транспорту відкрило конверти №1, де вказані лише номера транспортних засобів. «Відповідно, ми передали цю інформацію до поліції та інших органів на перевірку. Вони нададуть нам інформацію по кожному з перевізників, чи мають право їх транспортні засоби брати участь у конкурсі. Далі ми передамо цю інформацію конкурсному комітету», - розповів Віктор Щир.

Конкурс перевізників як гра у монополію

Він також зазначив, що з огляду на рік випуску АТП-1, АТП 14630, АТП «Міра і К» та АТП «Фіакр» мають у своєму парку нові автобуси 2016 року випуску.

«Як передбачає постанова Кабінету міністрів №1081, управління транспорту відкриває лише конверт №1 та передає інформацію на перевірку. Висновок перевірки передається уже конкурсному комітету. Вони під час засідання мають відкрити конверт №2 та почати розгляд заявок», - розповів Віктор Щир.

Коли відбудеться засідання конкурсного комітету, керівник управління транспорту відповісти не зміг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ