Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА закликає громадські та політичні організації поважати державну символіку інших країн

Управління у справах сім’ї та молоді Львівської обласної держадміністрації просить громадські та політичні організації Львівщини не знущатись над державною символікою інших країн. Про це „Гал-info” повідомили у прес-службі ЛОДА.
„Управління у справах сім’ї та молоді з повагою відноситься до почуття патріотизму членів громадських чи політичних організацій Львівщини. Однак, глибоке схвилювання викликає та методика, з допомогою якої члени окремих організацій демонструють цей патріотизм. Знущання над державними символами не додає честі громадянам Європейської держави”, - наголосив начальник управління у справах сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації Андрій Рожнятовський.
Нагадаємо, що вчора у Львові відбулася акція, під час якої представники націоналістичних партій – Української партії та Конгресу українських націоналістів спалили російський прапор біля Генконсульства Росії. Таким чином протестуючи проти дій Росії у конфлікті з газопостачанням.
Окрім того, як повідомив голова Львівської міської організації Української партії Остап Стахів, акція пройде у Києві, Одесі, Харкові, і Сімферополі.



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ