Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Управління з питань надзвичайних ситуацій видало припис про заборону відкриття Галицького ринку

На основі експертного заключення управління видало припис про заборону відкриття ринку і знаходження людей на його території – повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради з посиланням на начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Петра Гребенюка.
 «Управління отримало заключення спеціалізованої проектної організації про технічний стан будинку на пл. Соборній, 15. Після цього було видано припис інспектора техногенної безпеки про заборону відкриття ринку і знаходження людей на його території. Керівництво ринку відмовилося брати припис, ми направили його поштою. Копія була направлена в Галицький районний відділ міліції. В понеділок управління передасть документи по цій ситуації у прокуратуру», – зазначив Петро Гребенюк.
Нагадаємо, сьогодні відбулося відкриття оновленого Галицького ринку, проте міська влада вважає відкриття ринку абсолютно неправомірним і незаконним, оскільки, як зазначають у міській раді, „будинок на площі Соборній, 15, що розташований поруч з територією колишнього Галицького ринку визнано аварійним рішенням виконкому 2002 року. Зокрема, стіна, яка нависає над ринком, ще не демонтована. Згідно з приписом Управління з питань надзвичайних ситуацій від 12 січня, директора ТзОВ «Ринок «Галицький» Юрія Путаса попереджено про необхідність відтермінування відкриття ринку і зобов’язано усунути порушення щодо цивільного захисту населення”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ