Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Управління земельних ресурсів Львова та області перевіряють правоохоронці-„невидимки”?

Начальнику Львівського обласного управління земельних ресурсів Миколі Пшевлоцькому нічого не відомо про перевірку львівськими правоохоронцями очолюваного ним управління на предмет земельних афер. Нагадаємо, про таку перевірку заявив вчора на прес-конференції начальник ГУ МВС України у Львівській області Василь Пісний.
«Мені, як начальнику обласного управління земельних ресурсів, нічого не відомо про таку перевірку, — заявив «Гал-info» Микола Пшевлоцький. — Ми не займаємося земельними аферами. Ми не є власниками землі – власниками може бути держава, або територіальна громада. Ми завжди, повсякденно співпрацюємо, взаємодіємо з правоохоронними органами, СБУ, прокуратурою і надаємо їм всі необхідні матеріали».
«Наше управління діє в рамках чинного земельного законодавства», — додав він.
Нагадаємо, заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради Ігор Гуменчук у коментарі «Гал-info» також повідомив, що львівські правоохоронці не проводять жодної перевірки в міському управлінні земельних ресурсів.
Водночас, начальник ГУ МВС України у Львівській області Василь Пісний у коментарі «Гал-info» ще раз підтвердив свої свова, які він сказав вчора під час прес-конференції про те, що правоохоронці перевіряють міське та обласне управління земельних ресурсів на предмет земельних афер у Львові.
Вчора на прес-конференції начальник Головного управління МВСУ у Львівській області, генерал-майор Василь Пісний, заявив, що правоохоронні органи перевіряють Головне управління земельних ресурсів ЛОДА, а також управління земельних ресурсів ЛМР на предмет земельних афер, зокрема, перевіряють у який спосіб надавалася оренда, як проводилися земельні аукціони (участь у земельних аукціонах родичів чиновників).
За словами Василя Пісного, результатів перевірки ще немає. Як тільки вони будуть, головний правоохоронець області відразу повідомить. „Найбільше нас цікавить Пустомитівський район. Оскільки там було найбільше зловживань та розбазарювання земель”, – зазначив Василь Пісний.
Він також повідомив, що проводиться перевірка у справі про незаконне заволодіння сотнями гектарів Брюховицького лісу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ