Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Упродовж минулого тижня робоча група склала протоколи на закриття у Львові півтора десятка гральних автоматів

За розпорядженням міського голови Андрія Садового, у районах Львова продовжують працювати робочі групи, які повинні наводити лад із стихійною торгівлею та незаконно встановленими гральними автоматами – повідомили у відділі громадських зв’язків ЛМР.
Ситуація з гральними автоматами за останній тиждень склалася така:
Відповідна група для роботи із впорядкування мереж гральних закладів продовжує свою роботу у Франківській районній адміністрації. У період 9-15 червня цією групою демонтовано 1 кіоск (гральний автомат) на вул. Науковій, 29.
Відповідна група у Личаківській районній адміністрації припинила діяльність 2 гральних автомати у магазині ТзОВ „Гал-Ластівка” на вул. Китайській, 2 і 1 гральний автомат в кафе-барі „Оранта” на вул. Пасічній, 43. Протягом цього тижня була проведена нарада з суб’єктами підприємницької діяльності щодо функціонування об’єктів грального бізнесу на території району.
На виконання доручення міського голови Сихівська районна адміністрація, провівши чергове робоче засідання з визначення конкретних завдань, здійснила перевірку ряду об’єктів грального бізнесу.
Так, у приміщенні ТзОВ „Модум” на вул. Сихівській, 18 розташовувалися 8 ігрових автоматів. Санепідемстанції Сихівського району було дане доручення про складення протоколу з метою закриття об’єкту. У ЛМЕМ скеровано лист на відключення світла.
На вул. Монастирського, 2 ДП „Інмакс”, у приміщенні кафе-бару „Гавань” виявлено 2 трьохгранні ігрові автомати. Власник, якого викликали для пред’явлення необхідної документації, на місце перевірки не з’явився.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ