Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Упродовж минулого тижня у Львові демонтовано понад десяток несанкціоновано встановлених малих архітектурних форм

У районах Львова продовжують роботу комісії, створені відповідно до доручень міського голови. Вони проводять рейди із усунення самовільно встановлених малих архітектурних форм та несанкціонованих місць торгівлі. Минулого тижня, з 29 червня до 7 липня, робоча група у Залізничному районі винесла 44 постанови про застосування запобіжних заходів та притягнула до адміністративної відповідальності за порушення правил пожежної безпеки 25 осіб; приведено в дію 14 постанов; складено 9 протоколів про порушення правил благоустрою; демонтовано 3 стаціонарні ятки на вул. Чернівецькій.

Окрім того, притягнуто до 5 осіб, котрі здійснювали торгівлю у недозволених місцях. Конфісковано товарів на 300 грн.
У Шевченківському районі було здійснено примусовий демонтаж 4 малих архітектурних форм: кіоск на вул. Шевченка, 358; стаціонарну ятку на вул. Шевченка, 307; 2 павільйони на вул. Окуневського, 3.
Також працівники Шевченківського РВ ЛМУ УММС у Львівській області провела два рейди з ліквідації стихійної торгівлі в районі та складено два протоколи про порушників.
До управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин районна адміністрація скерувала листи на розірвання договору оренди землі з чотирма суб’єктами підприємницької діяльності.
У Франківському районі за минулий тиждень було проведено чотири рейди; перевірено 48 об’єктів; видано 13 попереджень; демонтовано три несанкціоновані об’єкти на вул. Науковій, 29 (один автопричіп) та на вул. В.Великого, 61 (два кіоски).
Минулого тижня черговий рейд було проведено і в Сихівському районі. Під час перевірки було демонтовано один літній майданчик на вул. Зеленій, 150.
Відповідні рейди були проведені і у Галицькому районі. Про це повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ