Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Упродовж минулої доби рятувальники ліквідували 15 пожеж сухостою та 1 пожежу торфу

Протягом 1 квітня підрозділи ДСНС України у Львівській області здійснили 15 виїздів на ліквідацію займання сухої трави та чагарнику, а також 1 пожежу торфу.

О 13:20 пожежа сухостою виникла в с. Королівка  Бродівського району. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 1500 кв.м. Пожежу локалізовано о 15:22,  ліквідовано о 16:40.

Ще одна масштабна пожежа спалахнула в м. Стебник на вул. Трускавецька, Дрогобицького району. Тут згоріла суха трава та чагарник  на площі 3 000 кв. м.

1 квітня о 10:11 рятувальники отримали повідомлення про пожежу торфу поблизу сел. Запитів Кам’янка-Бузького району. Пожежу локалізовано о 14:52, ліквідовано о 18:14. Вогнем знищено торф окремими осередками на площі 250 кв.м.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує про заборону спалювання сухостою, особливо у вітряну погоду.

Неконтрольований вогонь при сухій та вітряній погоді швидко поширюється, знищуючи гектари трави, пошкоджує і випалює дерева та житлові будинки!

Особливо небезпечним є спалювання сухої трави на полях, через які проходять високовольтні лінії електропередач, поблизу лісових масивів, автозаправних станцій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ