Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Упродовж січня-червня 2016 року платникам Львівщини відшкодовано 387 млн. грн. ПДВ

У 2016 році одним з пріоритетних завдань Державної фіскальної служби є забезпечення своєчасного повернення податку на додану вартість на розрахункові рахунки платникам. Про це повідомили в ГУ статистики у Львівській області.

Повернення податку на додану вартість платникам здійснюється в хронологічному порядку відповідно до черговості подання декларацій з ПДВ. Державна фіскальна служба щодня опубліковує на своєму сайті інформацію про повернення сум бюджетного відшкодування.

Як повідомили в управлінні оподаткування юридичних осіб ГУ ДФС у Львівській області протягом 1 півріччя 2016 року суб’єктами господарської діяльності Львівщини було заявлено до відшкодування ПДВ на розрахунковий рахунок платників 506 млн.грн., що є більшим від аналогічного періоду минулого року на 35 млн.грн.

Відшкодовано на розрахункові рахунки 387 млн.грн., в тому числі погашено бюджетну заборгованість минулих років в розмірі 93 млн.грн. В поточному році повернуто ПДВ на 64 млн.грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.

За 6 місяців 2016 року відшкодовано грошовими коштами на розрахункові рахунки 73 платникам з іноземними інвестиціями 174 млн.грн. (45% від всіх відшкодованих сум). За аналогічний період минулого року було відшкодовано 164,6 млн.грн. (39% від всіх відшкодованих сум).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ