Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Упродовж учорашнього дня на номер „гарячої лінії” міського голови надійшло 27 звернень

11 липня на номер „гарячої лінії” міського голови надійшло 27 звернень – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради. У кількох зверненнях прозвучали скарги на те, що під вікнами житлових будинків систематично спалюють сміття. Зокрема, це стало проблемою для мешканців будинків на вул. Тернопільській, 7 та Балтійській, 21. Своєю чергою, ЛКП на це не реагують.
Перелік інших звернень також стосувався бездіяльності ЛКП, які відмовляються реагувати на проблеми та звернення мешканців. Зокрема, заміна труб у підвальному приміщенні будинку на вул. Фабричній, 8; ремонт даху на вул. Пасічній, 104; відсутність теплоізоляції стояків у коридорі будинку на вул. Сяйво, 21.
Однією із проблем є повна відсутність водопостачання. Гаряча вода не подається до будинку на вул. Тролейбусній, 2. А мешканці 8-9 поверхів будинку на вул. Липової алеї, 11 поскаржились на відсутність холодної води, що не подається через відсутність насосу підкачки. Диспетчерам „гарячої лінії” вдалося з’ясувати, що БУ-1 вже отримало погодження „Львівводоканалу” і невдовзі замовлятиме технічний проект на встановлення насосу.
Окрім того, диспетчери забезпечили повторний виїзд до будинку на вул. Калнишевського, 12 для прочищення внутрішньобудинкової каналізаційної системи.
Ще кілька звернень, що стосувалися витоків води на вул. Трильовського, 16, Червоної Калини, 125, Червоної Калини, 129, Науковій, 4-а, Науковій, 6-а, передано у ЛМКП „Львівводоканал”.
Нагадаємо, з 19 червня цього року у Львівській міській раді, за ініціативи Андрія Садового, розпочав свою роботу телефон „гарячої лінії”. Мета цієї служби полягає у тому, щоб відслідковувати аварійні і проблемні ситуації у місті, моніторити їх, а, відтак, інформувати міського голову про наболілі та актуальні проблеми мешканців.
Паралельно із новоствореною працюватиме і уже відома львів’янам диспетчерська служба. Характерна відмінність першої і другої полягає у тому, що до диспетчерської звертаються у критичних ситуаціях, а на „гарячу лінію” можна телефонувати не лише, щоб повідомити про проблему, а й висловити певні пропозиції чи отримати консультацію в житлово-комунальній площині.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ