Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Урочистості, приурочені до 15-ї річниці Дня незалежності, завтра у Львові відбуватимуться за планом, але заходи розважального характеру у місті обмежать

Урочистості, приурочені до 15-ї річниці Дня незалежності, завтра у Львові відбуватимуться за планом, єдине, що в місті обмежать заходи розважального характеру, — повідомили «Гал-info» у прес-службі Львівської міської ради. Скажімо, біля пам’ятника Шевченку, після Акафисту до Пресвятої Богородиці у виконанні Львівської державної хорової капели „Дударик” за участю представників релігійних конфесій Львова, не виступатимуть творчі колективи, як це було заплановано. А от святковий концерт перед Монументом слави за участю Ані Лорак, гуртів «Бум бокс», «Мері» та Вова зі Львова, таки відбудеться.
 Як повідомив «Гал-info» начальник управління культури і туризму Львівської міської ради Андрій Клімашевський, до організації цього концерту місто не має жодного відношення і оскільки контракти із виконавцями уже підписано, відміняти концерт ніхто не буде. Єдине, що проситиме міськрада розпочати заходи хвилиною мовчання в пам'ять про загиблих в авіакатастрофі російського літака, яка сталася вчора, 22 серпня, неподалік Донецька, а також не відмовитися від танцювальних номерів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ