Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Урочистості з нагоди відкриття пам’ятника Шептицькому минули без пригод

У Львові працівники міліції забезпечили громадський порядок під час відкриття пам’ятника Андрею Шептицькому та під час урочистостей з нагоди 150-річчя від дня народження митрополита, повідомила прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

Охорону громадського порядку у Львові 29 липня забезпечували більше тисячі правоохоронців. Грубих порушень громадського порядку під час урочистостей не зафіксовано.

 «Це надзвичайно відповідальна подія для нас. Участь в урочистостях брав Президент України Петро Порошенко, Глава Української греко-католицької церкви архієпископ Святослав, кілька тисяч прочан з різних країн світу, а також львів’яни та гості міста – загалом близько 25 тисяч осіб. Ми вжили усіх заходів безпеки, включно з рамками-металодетекторами і все пройшло без грубих порушень громадського порядку.

Ще раз хочу подякувати усім львів’янам за розуміння і толерантне ставлення до правоохоронців, котрі виконували свої обов’язки», - розповів заступник начальника ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ