Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Уродженець Донеччини і дівчата з Франківщини організували порностудію

За клопотанням слідчого, погодженого з прокурором, слідчим суддею Івано-Франківського міського суду, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для двох підозрюваних у злочині, передбаченому ч. 3 ст. 301 («Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів») Кримінального кодексу України. Про це повідомила прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

Організатору  порностудії суд надав можливість внести заставу у розмірі 140 тис. грн, а його співучасниці – 240 тис. грн.

Нагадаємо, Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом виготовлення з метою розповсюдження та розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру.

Встановлено, що 31-річний уродженець Донецької області, орендувавши квартиру в місті Івано-Франківську, в період часу з листопада 2017 року по січень 2018 року, за попередньою змовою групою осіб з місцевими жительками, виготовляв з метою розповсюдження та розповсюджував у всесвітній мережі Інтернет відеозображення порнографічного характеру.
 
Санкція ч. 3 ст. 301 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ