Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Уроки з антикорупції, які проводять на Львівщині, можуть ввійти в загальноукраїнську навчальну програму

Наступного року інтерактивні інноваційні уроки з антикорупції, які проводять на Львівщині, можуть ввести в загальноукраїнську навчальну програму. Про це в коментарі «Гал-info» повідомив координатор Центру єднання європейської молоді «За спільне майбутнє» Микола Чугаєвський.
За його словами, такі тематичні уроки проводять тільки на Львівщині за ініціативою громадської організації Центр єднання європейської молоді "За спільне майбутнє", за підтримки Головного управління освіти та науки ЛОДА та антикорупційного проекту «Гідна Україна».
«Розпочався проект наприкінці минулого року. Перший урок відбувся 30 листопада. За грудень відбулося понад 800 таких уроків по всій Львівщині. Вони лише місяць як впроваджені, але ми надіємося на позитивний результат, який є у Європі, зокрема у Польщі, де такі уроки проводять для учнів молодшого шкільного віку. Нашою метою є вплив на світогляд молоді, яка, на жаль, толерантно ставиться до корупції у суспільстві. Уроки проводять в курсі занять з правознавства для учнів 9-11 класів. З цією метою роздали методичні матеріали для вчителів, а в січні-березні покажемо для учнів 20-ти хвилинний фільм «Як не стати жертвою корупції». Можливо, такі уроки впровадять в загальноукраїнську навчальну програму для учнів як додатковий предмет», – говорить Микола Чугаєвський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ