Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

УРП «Собор» визначиться з тим, за кого проголосує як єдиного висуванця на міського голову Львова від Блоку Ющенка до завтра

УРП «Собор» ще не визначилася, за кого — Василя Куйбіду чи Андрія Садового — голосуватиме як єдиного кандидата на міського голову Львова від Блоку Ющенка „Наша Україна”, — повідомила «Гал-info» голова ЛОО УРП «Собор» Ірина Лукавецька.
«До нас зверталися як самі кандидати, так і партії, які їх представляють. Проте остаточного рішення з цього приводу «Собор» ще не прийняв. Серед членів партії є багато думок про те, хто з кандидатів є найдостойнішим. Я ж вважаю, що і Василь Куйбіда, і Андрій Садовий є гідними претендентами на підтримку блоку», — зазначила Ірина Лукавецька.
За її словами, УРП «Собор» визначиться, за кого голосуватиме, вже до політради блоку, яка відбудеться завтра, 25 січня.
 Як повідомила голова обласної організації УРП «Собор», партія отримала приблизно два місця у прохідній частині списку до Львівської міської ради.
Нагадаємо, точна дата проведення міської блокової конференції, на якій затверджуватимуть кандидатуру єдиного висуванця від „Нашої України” на міського голову, а також виборчі списки блоку до Львівської міської ради поки що невідома. Вона відбудеться до 4 лютого 2006 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ