Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Уряд надумав брати з українців пеню за несплату комуналки

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства оприлюднило проект внесення змін до Закону України "Про житлово-комунальні послуги". Новації стосуються нарахування пені за несвоєчасне внесення плати за житлово-комунальні послуги, повідомляє прес-служба відомства.

У документі йдеться про нарахування 0,1% від суми заборгованості за кожен день затримки. Кінцем розрахункового періоду, слідом за котрим починається застосування штрафних санкцій, визначається 20 числом кожного місяця, повідомляє ТСН.

"Проект розроблено на виконання пункту 168.1 Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава", затвердженого Указом Президента України від 12 березня 2012 року № 187/2012", - зазначається в повідомленні.

Міністерство оприлюднило документ на власній веб-сторінці та закликає громадян та організації до участі в обговоренні його основних положень.

"Зауваження та пропозиції приймаються протягом місяця", - наголошують у прес-службі, уточнюючи при цьому, що для обговорення можна буде використовувати як електронну, так і звичайну пошту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ