Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика  |  Cуспільство

Уряд планує змінити перелік заборонених до ввезення в Україну російських товарів

Сьогодні Кабінет міністр планує змінити перелік заборонених до ввезення на територію України товарів, що походять з Російської Федерації. Відповідний проект постанови міститься у порядку денному засідання уряду, яке відбудеться 29 серпня, передає УНН.

Також своєю постановою Кабмін хоче змінити перелік суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності, які можуть експортувати товари військового призначення власного виробництва та імпортувати товари військового призначення для використання їх у власному виробництві.

Сьогодні уряд має ухвалити рішення й про реалізацію експериментального проекту у сфері примусового виконання рішень, а також затвердити Порядок проведення Держаудитслужбою, її міжрегіональними територіальними органами державного фінансового аудиту державних (регіональних) цільових програм.

Крім того, міністри змінять План використання радіочастотного ресурсу України та Порядок організації виїзду дітей за кордон на відпочинок та оздоровлення.

На засіданні уряд також збирається затвердити план заходів на 2018―2021 роки щодо реалізації Стратегії державної міграційної політики України на період до 2025 року і перелік земельних ділянок державної власності, що не належать до земель оборони, на яких планується будівництво житла для військовослужбовців Служби безпеки та членів їх сімей.

Урядовці також хочуть схвалити проект закону "Про приєднання до Угоди про розвиток мультимодальних перевезень ТРАСЕКА".

Нагадаємо, Україна подала апеляції на рішення СОТ у спорах з РФ щодо вагонів та добрив.

УНН
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ