Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика

Уряд представить Офіс супроводження інвестицій

Уряд найближчим часом здійснить низку заходів, спрямованих на пришвидшення розвитку національної економіки. Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в інтерв'ю журналістам Львівської області після відкриття заводу електрообладнання і автозапчастин компанії Fujikura. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.
фото - Serg Bobra

"Ми хочемо швидко відновлювати економічну міць нашої держави і полегшувати життя українців. Це для нас це є дуже важливий пріоритет", - заявив  Володимир Гройсман.

З цією метою на наступному засіданні Уряд створить Офіс супроводження інвестицій, покликаний відслідковувати "життєдіяльність" підприємств, які працюють в Україні, та перешкоджати будь-якому тиску контролюючих органів.

"Хто буде створювати проблеми для роботи підприємств є моїм особистим ворогом, є ворогом держави, і ми будемо швидко реагувати, щоб таких людей забирати від влади, знищувати у них можливості впливати на роботу підприємств", - наголосив Володимир Гройсман.

"Ми будемо підтримувати наші виробничі потужності і наш український бізнес", - підкреслив він.

Крім того, у жовтні Уряд створить Комітет відродження української промисловості.

"Промисловість України сьогодні покинута на узбіччі і потребує уваги української влади, - зауважив Володимир Гройсман. – Ми будемо відновлювати наші промислові можливості, будемо налагоджувати кооперацію між виробничими підприємства України, які втратили традиційні ринки, і будемо завойовувати ринки інших країн".

У цьому контексті Голова Уряду наголосив на важливості збільшення переробки продукції в Україні, що дає робочі місця та заробітні плати для українців.

"Я абсолютно оптимістично дивлюся в можливості України. Для мене дуже важливо, щоб цей поступ до розвитку відчули українські громадяни. Це завдання, яке ми виконаємо, але на це потрібен час", - наголосив Прем’єр-міністр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ