Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Уряд України відкритий до взаємодії із ізраїльським бізнесом

Уряд України відкритий до взаємодії із ізраїльським бізнесом та готовий максимально сприяти реалізації інвестиційних проектів, що забезпечить розвиток торговельно-економічного співробітництва країн та зміцнення економіки України. Про це сказав Глава Уряду України Володимир Гройсман під час зустрічі з провідними представниками ізраїльського бізнесу. Повідомив Урядовий портал.

"Чого я хочу досягнути як Прем'єр-міністр - я хочу, щоб Україна була економічно сильною та успішною країною - без розвитку економіки, інвестицій це неможливо. Тому ми дуже зацікавлені у тому, щоб ви інвестували в Україну. Але мені також не потрібні інвестиції, які не будуть успішні. Нам потрібні успішні інвестиції", - наголосив він.

Прем'єр-міністр України розповів представникам ізраїльського бізнесу про нові інституції, робота яких - служіння бізнесу та супроводження інвестиційних проектів. Мова йде про офіс залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest, Національний комітет з промислового розвитку та Офіс з просування експорту. Крім того, Уряд продовжує дерегуляцію, покращує правила ведення бізнесу, здійснює боротьбу з корупцією. Як результат -  Україна демонструє економічне зростання.

У свою чергу представники бізнесу зауважили, що упродовж останнього року відчули, що ситуація в Україні почала змінюватися у кращий бік.

"Як Прем'єр-міністр я налаштований на те, щоб допомагати бізнесу, підтримувати його і щоб не сталося, ми завжди будемо на стороні легального бізнесу. Мені не потрібна кількість інвестицій, мені потрібні успішні інвестиції в Україну. Це зробить мою країну сильнішою", - підкреслив Глава українського Уряду.

Він також поінформував бізнесменів про проведені в Єрусалимі зустрічі із Прем'єр-міністром, Президентом Ізраїлю, Головою Кнесету, під час яких обговорювалася активізація переговорного процесу по Угоді про зону  вільної торгівлі, що сприятиме розвитку двостороннього співробітництва.

"Я особисто і наш Уряд стояв і завжди стоїть на стороні легального чесного бізнесу, публічного, прозорого. Ми зробимо все для того, щоб кожен з вас був успішний. Я готовий служити бізнесу, тому, хто створює наше ВВП, – наголосив Володимир Гройсман, звертаючись до представників бізнесу. – Ми готові супроводжувати кожен проект "під ключ". Це буде наша інвестиція  в успіх".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ