Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Уряд відновив Національне агентство з підготовки до Євро-2012

Уряд на своєму засіданні 7 квітня ухвалив рішення про утворення Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу як центрального органу виконавчої влади із спеціальним статусом. Відповідно до урядового рішення діяльність Агентства буде спрямовуватися і координуватися Кабінетом Міністрів України через Віце-прем’єр-міністра. Про це повідомив Департамент інформації та масових комунікацій Секретаріату КМУ.

Крім того, Уряд утворив управління з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в структурі Секретаріату Кабінету Міністрів України, ліквідувавши відповідне Координаційне бюро.

Такі рішення Уряду спрямовані на удосконалення системи управління підготовкою та проведенням в Україні Євро-2012, а також забезпечення цільового і ефективного використання коштів, що виділяються з державного бюджету.

Нагадаємо, в листопаді 2008 р. Кабмін ліквідував Нацагентство з підготовки до ЧЄ-2012 з футболу, яке очолював Євген Червоненко, і створив координаційне бюро з підготовки до ЧЄ-2012 з футболу в структурі свого секретаріату, яке очолював Ілля Шевляк.

У березні новий склад Кабміну задовольнив відставку Шевляка і призначив на цю посаду Володимира Ковалевського.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ